Starity

Hamarosan érkezik Carly Rae Jepsen debütáló albuma

2012. július 01. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utolsó simításokat végzik a Call Me Maybe énekesnőjének debütáló albumán.

hirdetés
Hamarosan érkezik Carly Rae Jepsen debütáló albuma

Carly Rae Jepsen a Call Me Maybevel robbant be igazán a köztudatba és hatalmas sikereket ért vele a slágerlistákon, és teljesen beépült a köztudatba. A nagy sláger után természetesen mindenki várja már az énekesnő legelső, teljes hosszúságú debütáló albumát, amin már az utolsó simításokat végzik.

„Ezen a ponton a lemezem már majdnem kész. Elég közel vagyunk a megjelenéshez, már csak az utolsó szálakat kell elvarrnunk. Úgy érzem a dalok többnyire már készen vannak, de még van néhány tennivaló, de már a célegyenesben vagyunk” – árulta el Carly az MTV News riporterének.

Az albumon olyan különböző stílusú előadók működtek közre, mint Justin Bieber, Steven McDonald vagy Redfoo az LMFAO-ból, de még mindig van egy énekesnő, akivel Carly nagyon szeretne egy közös dalt.

„Szeretem a közreműködéseket. Ez egy jó módja egy újfajta dal létrehozásának, mivel két fej jobb, mint egy. A jövőben egy nap, nagy álmom válna valóra, ha a fantasztikus Katy Perryvel énekelhetnék együtt” – áradozott tovább Miss Jepsen, aki nem mellesleg legutóbb az Owl City Good Time című dalában működött közre.

Carly azt is elmondta, hogy az album még az előtt meg fog jelenni, mielőtt elindul Justin Bieber előzenekaraként a tinisztár Belive-turnéjára, mely szeptember 29-én veszi kezdetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek