Starity

Nina Dobrev megnevezte stílusikonjait

2012. július 03. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók főhőse elárulta, hogy kik azok a sztárok akiknek a stílusa nagyon megfogta és inspirálja őt.

hirdetés
Nina Dobrev megnevezte stílusikonjait

Nina Dobrev stílusa sokak tetszését elnyerte, és ugyancsak számos nő és lány követi, vagy olykor másolja le öltözködési szokásait. Nem is csoda, hiszen a The Vampire Diaries főhősnője nem csak a vörös szőnyegen és más hivatalos eseményeken, hanem magánemberként is mindig kifogástalanul fest. Azonban Nina sem különbözik tőlünk, mivel számos olyan híres hölgyemény akad, akire ő is felnéz öltözködés terén és olykor el is les tőlük néhány apróságot.

A Nylon magazinnak adott interjújából megtudhattuk, hogy kik is azok a sztárok, akiknek stílusa nagyon megfogta a gyönyörű színésznőt: „Egyikük Kate Beckinsale; nagyszerű stílusa van, mert olyan elegáns és letisztult. Zoe Saldana nagyon sok mindent bevállal, de mindig elegáns marad. Imádom még Diana Agron, Emma Watson, Olivia Wilde és Emma Stone stílusát is. Mindannyian annyira lenyűgözőek.”

Fotók: InStyle

Miss Dobrev számára a fő szempont a kényelem és az egyediség. Elmondása szerint ő nem az a fajta lány, aki folyton vásárolgatni jár és minden adandó alkalommal rengeteg pénzt szór el ruhákra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek