Starity

Falusi Mariann ledobja a ruháit

2012. július 02. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aktmodell lesz a Pa-Dö-Dö énekesnőjéből, ugyanis Marjai Judit fotóművésznek rendkívüli ötlete támadt: meztelen, kövér nőket fog megörökíteni a fényképeken.

hirdetés
Falusi Mariann ledobja a ruháit

A szépség nem a kilóktól függ – ezt az üzenetet szeretné átadni művészi aktfotóival Marjai Judit. A fotósorozat fő témája egy érzékeny terület, a fétis, azaz az extrémitáshoz való vonzódás a szexuális életben. A témába a kövér nők iránti fokozott vágy is beletartozik, így került képbe Falusi Mariann is, aki szívesen járul hozzá a művészethez idomaival.

A fotóművész leszögezte, hogy nem nevetség tárgyává szeretné tenni a kövér embereket, vagy azokat akik a kövér emberektől jönnek lázba, hanem éppen ellenkezőleg, ennek a szépségét próbálja meg bemutatni.

„Nem azért akarok kövér embereket fotózni, hogy nevessünk rajtuk. Művészi képeket szeretnék csinálni. Olyat, amit a kiállításon megvesznek, és kiteszik a falra. A gömbölyded test közelről olyan szép, mint egy tájkép, dombok és árkok sokasága” – mondta a Borsnak Judit.

„Öncélúan, magamutogatásból természetesen nem vetkőzöm le, de ha valamit üzenni vagy képviselni kell a testemmel, akkor kötélnek állok” – nyilatkozta a Falusi Mariann, aki hozzátette, hogy nem ez az első eset, hogy megválik a ruháitól, három évvel ezelőtt egy rasszizmus elleni kampány kedvéért már ledobta a ruháit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek