Starity

Celebek mesélnek első csókjaikról

2012. július 18. 11:11   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden ember életében elkövetkezik az első csók ideje, ám az, hogy milyen élménnyel gazdagodunk, az egyénileg változik. A sztárok sem különböznek tőlünk: egyeseknek az első csók nem volt olyan különleges, mint amire számítottak.

hirdetés
Celebek mesélnek első csókjaikról
Fotó: Paul Buck / EPA

Az első csók felejthetetlen, ez biztos, de nem mindegy miért. Talán azt kívánod bárcsak más lett volna, de lehet, hogy szívesen emlékezel rá vissza. Mindenesetre az első csók csak kétféle lehet: különleges vagy szörnyű. Íme néhány sztár, akik interjúk során kotyogták ki, hogy számukra hogyan, és hány évesen csattant el az első csók.

Justin Bieber – 11 vagy 12 évesen
„Elég furcsa és kínos volt. Egy havas hegyen voltam a lánnyal. Együtt voltunk, én pedig megcsókoltam. Már későre járt és szörnyű hideg volt.”

Jessica Alba – 7 évesen
„Azért csókoltam meg a srácot, hogy felvegyen a szomszéd baseball csapatába. Pár év után pedig olyan pasival volt dolgom, aki szerintem sosem mosott fogat.”

Hugh Jackman – 9 évesen
„A szüleim fiúsuliba küldtek és én arra gondoltam, hogy előttre muszáj megcsókoljak egy lányt, met sokáig nem lesz rá esélyem. A haverom beajánlott egy csajt, akit már megcsókolt és én odamentem hozzá, szerelmet vallottam neki és megtörtént.”

Charlize Theron - 13 évesen
„Megtervezett volt az egész. Megnéztük a Péntek, 13-at, utána pedig megvolt a csók. De igazából szörnyű volt. A fiúnak fogszabályzója volt.”


Diane Kruger és Joshua Jackson

Diane Kruger – 13 évesen
„Cserediák voltam Londonban és egy nálam három évvel idősebb fiúval voltam, akivel végül elcsattant az első csókom. Annyira megijedtem, hogy rögtön szakítottam vele, mert arra gondoltam, hogy nem tudom elkötelezni magam. Most a házassággal vagyok így.”

Zac Efron
„Felelsz vagy merszből áttértünk arra, hogy 'csókold meg a másikat'. A bökkenő az hogy egy csomó lány közül én voltam az egyetlen fiú.”

Reese Witherspoon – 10 évesen
„Ötödikes voltam és teljesen bele voltam zúgva egy fiúba. Végül összejöttünk, meg is lett az első csók, de széttörte a szívemet. Mindenkinek azt mondta, hogy lapos mellű vagyok, ezért már nem tetszem neki. Erről ennyit. De a Facebookon még barátok vagyunk.”

Leighton Meester – 16 évesen
„A fiú a moziból kísért haza. Nagyon izgultam, el se hittem, hogy végre meglesz az első csókom. Sokra nem emlékszem, csak arra, hogy a következő percben megfordultam és hazaszaladtam.”


Leighton Meester és Ed Westwick

Tyler Posey – 9 évesen
„A Doki sorozatban játszottam Billy Ray Cyrusszal. 9 éves voltam és össze is jöttem a lányával. Szóval Miley Cyrus volt az első csókom és az első barátnőm is. 2 évig jártunk, aztán szakítottunk, de barátok maradtunk.”

Josh Hutcherson – 11 évesen
„A Manhattan kicsiben forgatásán volt az első csókom. Kínos volt, mert mindenki a csapatból minket nézett. A két szereplőnek is ez volt az első csókja és nekünk is, szóval érdekes volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek