Starity

Megjelent Willow Smith új klipje

2012. július 03. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új dalával és klipjével érettebb oldalát mutatja be Will Smith 12 éves lánya – már amennyire lehet érettségről beszélni ennyi idősen.

hirdetés
Megjelent Willow Smith új klipje

Willow Smith az utóbbi időben csak hajával kapcsolatban és állítólagos nyelvpiercingjével szerepelt a médiában, most azonban munkásságával is tudunk foglalkozni, hiszen megjelent legújabb videoklipje.

A kisfilm az I Am Me című dalhoz készült, és a 12 éves lány eddigi videóihoz képest nagyon visszafogottra és letisztultra sikeredett. A rendező Mike Vargas, a helyszín New York városa és Willow csak egyetlen egy szettben szerepel az egész klipben.

A dal mondanivalója is mély üzenetet tartogat, bizonyítva, hogy Will Smith lánya talán végre kezd felnőni. A cím magyarul annyit tesz, hogy Én én vagyok, és a szövegben is arra bíztatja a hallgatókat, hogy legyenek önmaguk, és ne törődjenek más véleményével, mivel őt sem érdekli, ki mit szól tetteihez. Szeressük egymást és éljünk békében – üzeni a dal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek