Starity

Nem fog sokat kaszálni Katie Holmes a válásán

2012. július 04. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akik azt hitték, hogy Katie Holmes a válással megkapja Tom Cruise fele királyságát, azoknak csalódniuk kell: a színésznő a házassági szerződésben szinte minden javadalmazásról lemondott.

hirdetés
Nem fog sokat kaszálni Katie Holmes a válásán

Sokan feltették az elmúlt öt évben a kérdést, hogy mégis miért ment férjhez Katie Holmes Tom Cruise-hoz. Úgy tűnik, a színésznő kislányán, Surin kívül nem sokat profiltált a házasságából. Karrierje is mélyrepülésben volt a Tommal eltöltött időszak alatt, tehát ha színészi renoméjának feltornázását remélte a kapcsolattól, akkor csalódnia kellett.

Ma már az is kiderült, hogy valószínűleg nem is Cruise bankszámlája vonzotta annyira. A Forbes ma közzétett listáján Tom Cruise áll az élen mint Hollywood legjobban kereső színésze, 2011 májusától 2012 májusáig 75 millió dollárt sikerült bezsebelnie. Katie feltehetően mégsem fog ebből egy centet sem látni, a pár ugyanis az esküvője előtt aláírt egy házassági szerződést. Az irat szemmel láthatóan a vőlegény érdekeit vette figyelembe, hiszen Katie gyakorlatilag mindenről lemondott benne. Ha Tomon múlik a dolog, felesége pontosan annyi pénzzel távozik a házasságból, mint amennyivel belépett, egy centtel sem többel. A TMZ forrásai szerint a színésznő nem is bánja a dolgot, mert az a fajta nő, aki szeret megdolgozni a pénzéért.

Az egyetlen dolog, amiről Katie nem hajlandó lemondani, az a gyerektartás, ami Suri eddigi életvitelét és határtalan igényeit elnézve elég borsos összeg is lehet.

A házassági szerződést természetesen megtámadhatja, gyakran elő is fordul a gyakorlatban, ha a válási procedúra közben konfliktus merül fel a felek között, és állítólag Katie sem zárja ki ennek lehetőségét. Alapvetően azonban nem érdekli a pénz, ha erre sor is kerül, kizárólag Suriért tenné meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek