Starity

Lucy Hale country énekesnő lesz

2012. július 06. 14:02   |   Szerző: Kelly_Clarksonfan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja aláírta a szerződést a Hollywood Recordsszal, hogy elkezdhessen dolgozni első albumán.

hirdetés
Lucy Hale country énekesnő lesz

A Pretty Little Liars sztárja, bejelentette, hogy már aláírta a szerződést a Hollywood Recordsszal, és hamarosan elkezdi első albuma munkálatait. A színésznőt már hallhattuk énekelni a A Cinderella Story: Once Upon A Song című filmben, és rengetek pozitív visszajeljzést kapott. Lucy elmondta, hogy nagy szenvedélye a zene, és az album várhatóan 2013-ban fog megjelenni.

„Boldog vagyok, és nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy tagja lehetek a Hollywood Records családjának. Izgatott vagyok, hogy milyen zenei út van kikövezve számomra. – nyilatkozta a színésznő. Szeretném megköszönni Ken Buntnak, és mindenkinek, aki megadta nekem a lehetőséget, hogy egy teljesen más oldalról mutassam meg magam.”

Lucy szerint a leginspirálóbb zene számára az albumkészítéshez Britney Spears első slágere, a Hit Me Baby One More Time, valamint elmondta, hogy nem fogja követni a brit pop stílust, inkább a country stílus felé veszi az irámyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek