Starity

Kate Walsh otthagyja a Doktor Addisont

Kapcsolódó sztárok

KaDee Strickland KaDee Strickland 5338

színésznő

Taye Diggs Taye Diggs 6923

színész

Kate Walsh Kate Walsh 1004

Színésznõ

Paul Adelstein Paul Adelstein 4631

színész, zenész

Caterina Scorsone Caterina Scorsone 4040

színésznő

Amy Brenneman Amy Brenneman 5402

Színésznő, Producer

Tim Daly Tim Daly 6285

színész

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. július 05. 11:11   |   Szerző: AmyVie

A Grace Klinikából készített spin-offból, a Doktor Addisonból, kiszáll Dr Addison Montgomery - erősítette meg a színésznő saját maga a pletykákat.

Kate Walsh otthagyja a Doktor Addisont

Hivatalossá vált a nemrégiben szárnyra kapott pletyka, miszerint Kate Walshnak a hatodik évad lesz az utolsó. A híreket végül ő maga erősítette meg a Bethenny talk showjában. Kate májusban már pedzegette, hogy otthagyja a sorozatot, azonban a készítők a hatodik évadra berendelt tizenhárom rész erejéig még marasztalták a színésznőt.

„Ez egy elképzelhetetlen utazás volt számomra. Egy hatalmas nagy fejezet volt az életemben. Igazán hálás vagyok érte’ – nyilatkozta a színésznő a műsorban, majd a rajongóinak azt üzente, hogy ne legyenek szomorúak a távozása miatt.

hirdetés

”Elég régóta voltam Addison. Pontosan nyolc évig. Hihetetlenül hálás vagyok Shonda Rhimesnek és az összes rajongómnak, akik velem voltak akkor és most. Nagyon izgatott és kíváncsi vagyok az utolsó évadra„ – mondta Kate az interjú során.

Kate Walsh legelőször a Grace Klinikában szerepelt Dr Addison Montgomery-Shephardként, Derek feleségeként, majd válását követően, otthagyta Seattle-t, és Los Angelesbe költözött, hogy saját praxisában dolgozhasson.

A Doktor Addison hatodik évada mindössze tizenhárom részes lesz (több, ha az ABC berendeli a teljes évadot), azonban már a színészgárda sem lesz tökéletes. Tim Daly, a nagyszerű Pete Wilder már nem tér vissza a hatodik évadban. Shonda nyilatkozása alapján, nem biztos, hogy a sorozat nem kap még évadokat azért, mert a hatodik évad csak tizenhárom részes.

”Több költségvetési probléma is felmerült a sorozattal kapcsolatban„ – mondta Rhimes, a sorozat készítője. ”Biztosra kell mennünk, hogy a sorozat megéri azt, hogy gyártsunk még részt. Úgy érzem, hogy Pete karaktere egy csodálatos utazás volt."

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek