Starity

Kate Walsh otthagyja a Doktor Addisont

2012. július 05. 11:11   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grace Klinikából készített spin-offból, a Doktor Addisonból, kiszáll Dr Addison Montgomery - erősítette meg a színésznő saját maga a pletykákat.

hirdetés
Kate Walsh otthagyja a Doktor Addisont

Hivatalossá vált a nemrégiben szárnyra kapott pletyka, miszerint Kate Walshnak a hatodik évad lesz az utolsó. A híreket végül ő maga erősítette meg a Bethenny talk showjában. Kate májusban már pedzegette, hogy otthagyja a sorozatot, azonban a készítők a hatodik évadra berendelt tizenhárom rész erejéig még marasztalták a színésznőt.

„Ez egy elképzelhetetlen utazás volt számomra. Egy hatalmas nagy fejezet volt az életemben. Igazán hálás vagyok érte’ – nyilatkozta a színésznő a műsorban, majd a rajongóinak azt üzente, hogy ne legyenek szomorúak a távozása miatt.

”Elég régóta voltam Addison. Pontosan nyolc évig. Hihetetlenül hálás vagyok Shonda Rhimesnek és az összes rajongómnak, akik velem voltak akkor és most. Nagyon izgatott és kíváncsi vagyok az utolsó évadra„ – mondta Kate az interjú során.

Kate Walsh legelőször a Grace Klinikában szerepelt Dr Addison Montgomery-Shephardként, Derek feleségeként, majd válását követően, otthagyta Seattle-t, és Los Angelesbe költözött, hogy saját praxisában dolgozhasson.

A Doktor Addison hatodik évada mindössze tizenhárom részes lesz (több, ha az ABC berendeli a teljes évadot), azonban már a színészgárda sem lesz tökéletes. Tim Daly, a nagyszerű Pete Wilder már nem tér vissza a hatodik évadban. Shonda nyilatkozása alapján, nem biztos, hogy a sorozat nem kap még évadokat azért, mert a hatodik évad csak tizenhárom részes.

”Több költségvetési probléma is felmerült a sorozattal kapcsolatban„ – mondta Rhimes, a sorozat készítője. ”Biztosra kell mennünk, hogy a sorozat megéri azt, hogy gyártsunk még részt. Úgy érzem, hogy Pete karaktere egy csodálatos utazás volt."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek