Starity

Egy filmben Adam Levine és Keira Knightley

2012. július 05. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már forgatják a színésznő és a Maroon 5 énekesének főszereplésével a Can a Song Save Your Life? című filmet, aminek kedvéért Adam még egy egészen extrém arcszőrzetet is bevállalt.

hirdetés
Egy filmben Adam Levine és Keira Knightley

Nemrég elkezdték New Yorkban forgatni Adam Levine és Keira Knightley új, közös filmjét, a Can a Song Save Your Life?-ot, ami valószínűleg 2013-ban lesz látható a mozikban.

A John Carney által rendezett filmben Keira egy énekesnőt, Adam pedig egy tehetségeket felkutató ügynököt alakít, akik találkoznak, és a zenén keresztül egymásra találnak, majd szerelembe esnek.

Már az is meglepő, hogy a Karib-tenger kalózai sztárja énekesnői szerepbe bújik, de ami még érdekesebb: a színészi babérokra is törő énekest egy hatalmas szakállal forgatja a filmet!

Adam nemrég posztolta ezt a képet, majd ezt írta a Twitter-profiljára: „Ma reggel forgattuk az első jeleneteket, azt hiszem, elég jó voltam, mivel nem kiabált rám senki" – majd azt is hozzátette, hogy szerinte úgy néz ki, mint egy grizzlymedve.

Azt nem lehet tudni, hogy igazi-e a szakáll, vagy csak oda van ragasztva, de az már biztos, hogy a két sztáron kívül még Mark Ruffalo és Hailee Steinfeld is szerepet fog kapni a filmben, aminek a forgatásáról már meg is érkeztek az első paparazzi fotók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek