Starity

Itt az Oz: The Great and Powerful első plakátja

Kapcsolódó sztárok

Michelle Williams Michelle Williams 2116

színésznõ

Mila Kunis Mila Kunis 124

Színésznő

Rachel Weisz Rachel Weisz 524

színésznõ

Johnny Depp Johnny Depp 31

színész

Robert Downey Jr. Robert Downey Jr. 79

Színész, énekes,...

James Franco James Franco 420

színész, rendező,...

Tim Burton Tim Burton 546

rendezõ, író

Judy Garland Judy Garland 3996

színésznő

Kapcsolódó cikkek

Címkék

hirdetés
2012. július 05. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Közzétették a James Franco főszereplésével készülő Oz: The Great and Powerful című film első poszterét. Bár nem az 1939-es film újrafeldolgozását készítik, a plakát egyes elemei ismerősek lehetnek.

Itt az Oz: The Great and Powerful első plakátja

Bár a klasszikus Judy Garland-mozi rajongói nagyon ágáltak a film ellen, a Disney zöld utat adott az Oz: The Great and Powerfulnak. A koncepció nagyon ígéretesnek tűnik, hiszen a varázslót James Franco alakítja, aki Robert Downey Jr. és Johnny Depp helyett vállalta szerepet, a boszorkánytriót pedig Michelle Williams, Rachel Weisz, és Mila Kunis alakítja. A rendezői székben Sam Raimi ül, aki a Pókember-trilógiát is tető alá hozta, az egyik producer pedig az a Joe Roth, aki a Tim Burton által rendezett Alice Csodaországbant is jegyzi.

hirdetés

A film egyébként nem újrafeldolgozása lesz az 1939-es Óz, a csodák csodájának, inkább afféle előzményfilmnek tekinthető, hiszen jóval azelőtt játszódik, hogy Dorothy Gale házát odafújja a tornádó, és agyoncsapja a gonosz keleti boszorkányt.

A Disney most közzé tette az első posztert is a filmhez, amelynek sok eleme állít emléket a klasszikus mozifilmnek, többek között a tipográfiája is hasonlít az 1939-ben megjelent klasszikus mozis plakátokhoz.

A filmet 2013 március 8-án tervezik bemutatni az amerikai mozikban.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek