Starity

A Vogue címlapjára került Axente Vanessa

2012. július 05. 18:06   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olasz Vogue júliusi címlapjáról az egyre sikeresebb magyar modell, Axente Vanessa köszön vissza ránk, akiről a lap még egy huszonnégy oldalas divatanyagot is készített.

hirdetés
A Vogue címlapjára került Axente Vanessa

Úgy tűnik, a magyar lányok kezdenek egyre elismertebbek lenni a nemzetközi divatvilágban. Palvin Barbara, Mihalik Enikő és Srej Zsófi után a magyar modellek legújabb reménysége, Axente Vanessa is nagy sikereket könyvelhet el magának., legutóbb például a Prada divatmárka kérte fel őt az őszi/téli kollekció népszerűsítésére.

A Zala megyei lány sikerszériája tovább folytatódik, hiszen nemrég az olasz Vogue kérte fel őt címlaplánynak, így Vanessa a júliusi szám borítóján bújt a sötét, Gucci ruhákat viselő boszorkány szerepébe. A címlap mellett még egy 24 oldalas divatanyag is helyet kapott az újságban, melynek szintén a modell-lány a főszereplője..

„Májusban fotóztuk ezt az anyagot Steven Meisellel. Három héttel az osztályozó vizsgáim előtt csak emiatt a munka miatt „ugrottam” ki New Yorkba, hogy ezúttal másodszor álljak kedvenc fotósom kamerája elé. Két napig tartott a fotózás. Vasárnap délután érkeztem és hétfőn, illetve kedden dolgoztunk” – idézte fel az eseményeket a Glamournak Vanessa.

A még mindig csak 16 éves modell tehát egyre sikeresebb külföldön is, amihez szívből gratulálunk neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek