Starity

Anne Hathaway összeveszett vőlegényével új kinézete miatt

2012. július 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Shulman bevallotta, nem szereti ahogy jelenleg Anne Hathaway kinéz. Ha nem tud megbékélni ezzel a kinézettel, könnyen lehet, hogy az esküvőnek is lőttek.

hirdetés
Anne Hathaway összeveszett vőlegényével új kinézete miatt

Anne Hathaway döbbenetes átalakulásokon ment keresztül az elmúlt hetekben. A Nyomorultak című muscal kedvéért levágatta a haját, és döbbenetesen le is fogyott, pedig előtte is vékony volt, de most már csontsovány. Vőlegénye, Adam Shulman neheztel is érte, nem tetszik neki Anne kinézete, valamint a diéta által kiváltott folyamatos hiszti.

„Gyönyörű címlaplányba szeretett bele, erre pont az esküvő előtt kapott egy kamaszgyereket, akit anyukája nyárra megnyíratott, hogy ne ragadjon bele a bogáncs a hajába. Ráadásul az utóbbi időben elkezdtek veszekedni, mert Anne az állandó koplalás miatt hisztis lett, mindenbe beleköt. Csak nehogy az legyen a vége, hogy Anne magánélete tönkremegy a karrierje miatt!”nyilatkozta Adam egy közeli barátja.

Reméljük hogy emiatt nem fog egy újabb pár szétmenni, hiszen ha Adam igazán szereti a menyasszonyát, akkor ezek az átmeneti változások a színésznő megjelenésében nem okozhatnak akkora problémát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek