Starity

Quincy Jones elámult Radics Gigitől

2012. július 06. 13:01   |   Szerző: regendo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gigi csak kapkodja fejét, annyi új és hihetetlen dolog történik vele a Megasztár óta. Elmondása szerint a svájci út feldolgozásához több hétre van szüksége.

hirdetés
Quincy Jones elámult Radics Gigitől

Radics Gigiről senki sem gondolta volna a Megasztár 4. szériájának elején, hogy a fufrus fogszabályzós lány egyszer a világsztárok közé kerülhet – pedig jó úton halad efelé.

Élete első külföldi utazásán még sosem énekelhetett ennyi ember előtt, aki meghallotta énekelni könnyes szemmel áradozott a kameráknak az előadásról. Többek között Quincy Jones is. Bizony, a sztárproducer teljesen elámult a magyarok büszkeségétől.

„Rengeteg sztárral dolgoztam együtt az elmúlt 65 évben, egy idő után már rögtön tudom, hogy ki az akiből igazi sztár lehet, érzem, ki az akiben megvan vagy nincs meg a tehetség a sztársághoz, és úgy érzem Gigiben megvan!” – áradozott Quincy a 15 éves tehetségről.

Amikor Falusi Mariann, a Megasztár zsűritagja azt mondta, „Giginek sürgősen meg kell tanulnia angolul, ugyanis világszintű karrier vár rá”, nem sokan vették komolyan a szavait, pedig nagyon úgy néz ki, hogy igaza lesz.

A svájci utazást természetesen örök testőrével, édesapjával – vagy, ahogy a többi megasztáros nevezi Radics papával – tette meg, aki büszkén vette videóra az ott történteket, illetve fényképezte lányát nagyobbnál nagyobb emberekkel az oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek