Starity

Naomi Watts kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

2012. július 07. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Februárban közöltük, hogy Jessica Chastain helyett a 43 éves Naomi Watts fogja alakítani Lady Diana szerepét a Caught in Flight című filmben. Most napvilágot láttak az első fotók a forgatásról.

hirdetés
Naomi Watts kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

A brit születésű Naomi Wattsot érte az a megtiszteltetés, hogy a Caught in Flight című filmben ő alakíthatja a 36 éves korában autóbalesetben elhunyt Diana hercegnőt. Nemrég láttak napvilágot az első fotók a horvátországi forgatásról és a képek alapján megbizonyosodhatunk arról, hogy Naomi rendkívül hasonlít Lady Di-ra.

A film Diana hercegnő életének utolsó két évét dolgozza fel, témája legfőképpen Hasnat Kahn szívsebbésszel folytatott viszonyára koncentrál. A férfi egyébként nem sokkal Diana halála előtt vetett véget a kapcsolatuknak. A film állítólag egy megtört lelkű Dianát ábrázol, akit annyira megviselt az orvossal való szakítás, hogy elkezdte zaklatni a férfit. Dodi Fayeddel is csak azért folytatott viszonyt, hogy féltékennyé tegye Kahnt. Az IMDb értesülései szerint a filmet először Franciaországban fogják bemutatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek