Starity

Adakozz és együtt ebédelhetsz Ian Somerhalderrel

2012. július 08. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemes cél érdekében bocsájtja árverésre magát a The Vamprie Diaries sztárja.

hirdetés
Adakozz és együtt ebédelhetsz Ian Somerhalderrel

Ian Somerhalder amellett, hogy a The Vampire Diariesben alakítja a szívtipró Damont, hatalmas környezet- és állatvédő. Nagyszámú rajongótáborát és a Vámpírnaplók stábját is próbálja környezettudatosságra inteni, és azt is szeretné, ha ez lenne az első „zöld” sorozat.

Jelenleg egy sérült állatok számára készülő menedékház megépítéséhez gyűjt pénzt saját alapítványa, az Ian Somerhalder Foundation és természetesen rajongóit is be szeretné vonni a jótékonykodásba. Ahhoz, hogy még több pénz gyűljön össze, azt találta ki, hogy ebédelni viszi egyik rajongóját Atlantában. Persze leszögezte, senki ne tekintse ezt a felhívást randinak, és ne számítsanak semmi komoly dologra a jövőben, mivel jelenleg boldog párkapcsolatban él Nina Dobrevel.

„Az ISF sok dologból tevődik össze. Nem csak az élőhelyek vagy fajok megmentésén dolgozunk, hanem az állatvédelmen és a fiatalok oktatásán is. Túl sok olyan állat van, amiket kihasználtak, bántalmaztak és elhagytak, emiatt pedig viselkedési problémáik adódtak és éheznek. Ez egyszerűen hihetetlen, hogy mit tettünk az állatokkal és úgy gondolom emiatt ilyan fontos ez” – nyilatkozta a 33 éves színész az Entertainment Weeklynek.

Az aukció július 18-ig tart és az adományok segítenek finanszírozni azt a területet, amit Ian kiszemelt. A terve az, hogy ezt az álmot nagyon hamar valóra tudják váltani. A legvégső cél pedig az, hogy egy helyet létesítsenek az állatok és a problémás fiatalok számára.

„Ha tudunk otthont adni az állatoknak, akkor az olyan fiatalokkal is meg tudjuk ugyanezt tenni, akiknek viselkedési problémáik vannak, más gyerekeket félemlítenek meg és a körülöttük élőkön vezetik le az agressziójukat. Össze kell őket hozni az állatokkal, hogy együttérzést tanuljanak. Ha megszánsz egy állatot, azután végül egy másik emberrel is együttérzel. Belefáradtam és elegem van már a világunkban lévő együttérzés hiányából és, hogy nézzük, ahogy a gyerekek ebben nőnek fel. Azt hiszem ez egy csodálatos lehetőség számunkra, hogy megmutassuk van bennük együttérzés egymás – és az összes szőrös, pikkelyes vagy tollas lény iránt. Ez az egyetlen módja, hogy előre tudjunk lépni. Őszintén szólva, minden, amit mondani tudok az az, hogy köszönöm. Hálás vagyok a nagylelkűségetekért. Meg fogom próbálni, hogy nem untatatlak titeket halálra” – zárta mondandóját Ian.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek