Starity

Itt a legújabb őrület: mutasd a lábaid!

2012. július 08. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A celebrity body surfing, melynek lényege, hogy a celebek csak nyaktól lefelé fotózzák le magukat - lehetőleg minél kevesebb ruhadarabban -, egyre inkább hódít a legnagyobb sztárok körében.

hirdetés
Itt a legújabb őrület: mutasd a lábaid!
Fotó: Adrianne Curry / Twitter

Vége azoknak az időknek, amikor kedves celebjeink szeretteikről vagy kedvenc elfoglaltságukról posztoltak képeket a közösségi oldalakra. Egy időben a planking (deszkázás) hódított, majd jött az owling (baglyozás), amelyet felváltott a retrokamerákkal való pózólás. Most viszont a nyár beköszöntével teljesen új örület jelent meg, melynek a neve: body surfing, azaz testszörfözés.

A legújabb trend követője a topmodell Heidi Klum, aki Seallel történt válása, és négy gyerek utána is szuper formában van. Heidi már egy kozmetikai cég arcaként is pózolt ruha nélkül nemrégiben.

Alexandra Burke, a brit X-Faktor győztese nem alakja miatt vált ismertté – ám az őrület őt is megfertőzte: pár napja Mexikóból töltötte fel ezt a képet.

Vajon kinek a lábait takarhatják ezek a szexi harisnyakötők? Hát persze, hogy Rihanna lábairól van szó, már meg sem lepődünk rajta, ennél durvább húzásai is voltak már az énekesnőnek.

Az őzikearcú Miranda Kerr-ről nem gondolná senki, hogy vadmacskává is képes átváltozni – pedig igen, ezt láthatjuk a baloldali képen, melyet egy fotózás szünetében készített, és igencsak erotikusra sikeredett. A jobboldali képen Miley Cyrus pózól. Sokan exhibicionistának vélik, de erre okot is ad a volt Disney-csillag. A képhez a következőt írta: „Nagyon elfoglalt hétfő kezdődik számomra!” - twittelte a láthatóan lustálkodó énekes-színésznő, ám utána gyorsan kijavította megát: „Vicceltem! Ideje felkelni, egész nap üzleti találkozók sora vár rám!”

A férfiak sem akarnak kimaradni a sorból, ezért Katie Price vőlegénye is csatlakozott a trendhez és megvillantotta kockásra gyúrt hasát és rózsaszín fürdőnadrágját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek