Starity

Justin Bieber köszönetet mondott a gyűlölködőknek

2012. július 09. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban csak a rajongóit istenítette, de a napokban meglepő nyilatkozatot tett: megköszönte az utálóinak a sok gyűlölködő kommentet, mivel ő ebből is hasznot húz.

hirdetés
Justin Bieber köszönetet mondott a gyűlölködőknek

Az internetes trollok ellen szinte minden híresség küzd, de komolyabb sikereket még senki nem ért el az unatkozó, számítógép képernyője mögül folyamatosan csak gyűlölködő emberekkel szemben. A probléma az, hogy minél több fegyelmet kapnak, annál inkább folytatják a gyűlölködést, hiszen ők annak örülnek, ha valaki felfigyel rájuk, ha már az élet egyéb területén nem tudtak semmivel kiemelkedni a tömegből.

Justin Bieber új módszerrel próbálkozik ellenük, legutóbbi interjújában ugyanis kifejtette, hogy minden egyes utálkozó bejegyzéssel az ő zsebét tömik pénzzel, így tehát minél nagyobb a gyűlölet ellene, ő annál gazdagabb lesz.

„Azt szeretném mondani az utálóimnak, hogy szeretem őket, és köszönöm nekik, hogy támogatnak azzal, hogy gyűlölnek engem – mondta a Q magazinnak a tinisztár, majd hozzátette. – Amikor a Youtube-videóim alá megjegyzéseket írnak, azért pénzt kapok. Szóval ők az utálkozással is csak plusz pénzhez juttatnak engem!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek