Starity

Joe Jonas kerüli az exbarátnőjét!

2010. július 21. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas úgylátszik nagy ívben kerüli exbarátnőjét, Demi Lovatót. Joe telefonon szakított Demivel, sőt, még azt is mondták, hogy jó barátok maradnak. De ez nem bizonyult igaznak.

hirdetés
Joe Jonas kerüli az exbarátnőjét!

Joe Jonas nemrégiben telefonon keresztül szakított Demi Lovatóval, ám azt mondta, hogy jó barátságban marad a dalospacsirtával. A Do Something Awardson minden áron elakarta kerülni a talákozást, mert tudta, hogy ez ritka kínos pillanat lenne. Bennfentesek szerint amikor Joe megérkezett a vörös szőnyegre Demi már ment is tovább, a műsor alatt pedig Demi és Joe úgy mentek fel a színpadra, hogy még véletlenül se találkozhassanak. A DailyMail magazin hosszab cíkkjében elárulta azt is, hogy Joe csak azért nem akart találkozni Demivel, mert látta mekkorát veszített azzal, hogy szakított a lánnyal. Demi Twitteren is tisztázta a pletykákat.

„Olyan sok pletyka repked ma. Szeretném leszögezni a dolgokat. Joe és én szakítottunk, de nem telefonon keresztül. Nem is kerültük egymást a Do Something Awardson, mert még mindig ”szeretjük„ egymást, de csak barátilag.”

Ső a hírek szerint Joe ismét Taylor Swifttel kavar, csak azért, hogy féltékennyé tegye a Lovato lányt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek