Starity

Villámcsapással ért véget az X Factor meghallgatása

2012. július 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Törölni kellett az amerikai X Factor meghallgatását Észak-Karolinában tegnap, mivel egy vihar miatt megszűnt az egész épületkomplexum áramellátása.

hirdetés
Villámcsapással ért véget az X Factor meghallgatása

Az Észak-Karolinai Greensboro Coliseum Complex előtt ezrek álltak sorba, hogy meghallgassák őket a mentorok, ám nagy részük sorra sem került, mivel egy hatalmas viharfelhő érkezett a város fölé, és egy villámcsapás során hamarosan az egész épületben elment az áram, a mikrofonok sem működtek.

Olyan már előfordult, hogy egy-egy jelentkező előadása csapta ki a biztosítékot, szigorúan átvitt értelemben persze, az időjárás azonban most először szólt bele a meghallgatások menetébe. A mentorok egy része – köztük Britney Spears és Demi Lovato – annyira megrettentek a szörnyű időjárástól, hogy öltözőjükben elbújva próbálták átvészelni a villámlást, sőt még a biztonsági szolgálatot is hadrendbe állították arra az esetre, ha a vihar rosszabbodna és a mentorokat ki kéne menekíteni az épületből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek