Starity

Doktor House a Viasat 6-on!

2012. július 10. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Viasat 6 július 18-ától műsorra tűzi a Doktor House című filmsorozat második évadát, amely minden szerdán 21 óra 30 perckor fog jelentkezni.

hirdetés
Doktor House a Viasat 6-on!

Botja van és nem fél használni. Kiállhatatlan, manipulatív és imádja földbe döngölni az embereket. Hát persze, hogy Doktor House-ról van szó. A Princeton Plainsboro Oktató Kórház diagnosztikai osztályának vezetője ezúttal sem hazudtolja meg önmagát. Ebben az évadban is átveri főnökét, ugráltatja orvosi teamjét, kihasználja legjobb – és egyben egyetlen – barátját és próbálja kerülni a betegeket. De persze tudjuk, hogy mindenki hazudik, a hazugságot pedig sokszor alattomos módon le is kell leplezni, így elengedhetetlen a személyes találkozás.

Az elbűvölően kék szemű Hugh Laurie főszereplésével készült sorozatot már több hazai csatorna is műsorára tűzte, első évadait pedig számtalanszor megismételték. De valljuk be, ez nincs is ellenünkre, hisz így legalább gyúrhatunk az eddig még hazánkban még be nem mutatott epizódokra, amelyek reméljük, nemsokára nálunk is képernyőre kerülnek.

A második évad ráadásul olyan epizódszereplőket tartogat nekünk, mint a Gossip Girl – A pletykafészek és a Buffy, a vámpírok réme produkciókból ismert, Michelle Trachtenberg, a Szex és New York egyik főszereplője, Cynthia Nixon, az NCIS: Los Angeles sztárja,  LL Cool J, vagy éppen a Hősökben megismert Jayma Mays.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek