Starity

Meghalt egy Twilight-rajongó a Comic-Conon

2012. július 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Comic-Con rendezvény tragédiába fordult, amikor egy Twilight-rajongót, aki épp a találkozóra igyekezett, elütöttek a rendezvény helyszíne előtt.

hirdetés
Meghalt egy Twilight-rajongó a Comic-Conon

A Twilight-rajongók annyira felvillanyozódtak attól, hogy az idei Comic-Conon kedvenceik, Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner is látogatást tesznek, hogy már napokkal a rendezvény előtt San Diegóba utaztak, és letáboroztak a találkozónak helyet adó épület előtt. A tegnapi nap délelőttjén azonban egy rajongó sajnos életét vesztette, miközben a helyszínre igyekezett.

A Gisella nevű 53 éves asszony reggel 9 óra 20 körül indult az épület felé, hogy sorbaálljon a Twilight-szekcióhoz. A zebrán próbált átszaladni, amikor észrevette a közeledő Subarut, de sajnos már nem tudott megállni, és elgázolták. Súlyos fejsérüléssel szállították kórházba, majd 10 óra előtt néhány perccel halottnak nyilvánították. A rajongó még vasárnap érkezett a West Harbor Drive elé, és a csütörtöki, július 12-én tartandó Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2-szekcióhoz sorbanálló tömegbe szeretett volna visszakerülni, amikor a tragédia megtörtént.

A Lionsgate közleményt adott ki a tragédiával kapcsolatban:

A Lionsgate, a Summit és az egész Twilight-közösség szomorú a Comic-Con-rajongó mai halála miatt, aki közelekedési balesetben hunyt el az idei találkozóra készülve San Diegoban. Részvétünk az áldozat családjának és barátainak. Csütörtökön tiszteletteljesen megemlékezünk róla a Hall H-ban, a helyszínen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek