Starity

Cristofel szteroidokkal pumpálja fel izmait

2012. július 11. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kubai macsó úgy gondolja, csak így lehet belőle igazi popsztár. Régóta gyúr, és elérkezettnek látja az időt, hogy testét még látványosabbra faragja egy kis injekciókúrával.

hirdetés
Cristofel szteroidokkal pumpálja fel izmait
Fotó: Facebook

Cristofel nem adja fel, a nemrég megjelent vállalhatatlanul rossz videoklipje után is tovább próbálkozik a zeneiparban, ehhez pedig elengedhetetlennek tartja, hogy izomzatát is egy kicsit felturbózza – akár illegális szerekkel is.

Évek óta gyúrok, úgyhogy már felkészítettem a testem arra, hogy egy kis szteroidkúrával még látványosabbá tegyem. Egy hónapon át szúrom majd magam ezzel a szerrel, amitől még az eddiginél is szálkásabb leszek, és sokkal jobban kidomborodnak majd az izmaim. Alig várom már az eredményt, az első injekciókat még egy tapasztalt ismerősöm döfi a fenekembe, a többit viszont már én adom be magamnak” – áradozott a Borsnak Cristofel, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, de úgy tűnik, hogy nincs tisztában azzal, hogy betiltott szereket fecskendez magába, így hamarosan könnyen egy újabb rendőrségi eljárás induhat ellene.

De nem ez volt az egyetlen dobása Cristofelnek, hogy ismét vele foglalkozzon a sajtó. Nemrég egy tetoválószalonban járt, ahol egy – a Skorpiókirály című film főszereplője által is viselt – maori tetkót varratott magára.

Ez a tetoválás most nagyon fontos számomra, mindenkinek van egy kis tetkója az edzőteremben, ahová járok. Nekem az egész karomat fogja borítani a maori stílusú rajz, amelyet az egyik amerikai színésztől irigyeltem meg. Nem lesz elég időm és türelmem ahhoz, hogy egy alkalom alatt elkészüljön, valószínűleg most a felét csináltatom meg, legközelebb pedig a második részét – mondta Cristofel a Blikknek, aki úgy gondolja, így majd sokkal jobban bejön a csajoknak, ezért a nyár hátralévő részében már csak atlétában fog az utcára menni.

Az eredményről egy képet is posztolt a Facebookjára, viszont a kommenteket elnézve nem aratott osztatlan sikert.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek