Starity

Demi Lovato kiakadt az X Factor meghallgatásán

2012. július 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato nem szeretné, ha a gyerekek olyan dolgokról hallanának az X Factorban, amiről nem kéne, ezért ledorongolt egy rapcsapatot, akik dalukban droghasználatot emlegettek.

hirdetés
Demi Lovato kiakadt az X Factor meghallgatásán

Még mindig az Észak-karolinai Greensboroban állomásozik az X Factor, miután a tegnapelőtti meghallgatásokat elmosta egy vihar. Az idő azóta kitisztult, ez azonban nem jelenti azt, hogy a meghallgatások nem sikerültek viharosra.

Ezúttal Demi Lovato volt az, akit sikerült kiakasztania egy helyi rapduónak. Az énekesnő dühös lett, és gyakorlatilag leküldte a színpadról a két versenyzőt, miután arról kezdtek rappelni, hogy fürdősót szívnak.

A közönség nagyobb része nem is hallotta az ominózus sort, de Demi igen, és amint befejezte a számot a duó, dühösen reagált is: „Nagyon illetlen dolog drogokról rappelni gyerekek előtt.”

Az énekesnő maga is részt vett 2011-ben egy elvonókúrán, és elismerte, hogy kiskorúként fogyasztott drogot és alkoholt, így nem meglepő, hogy dühösen reagált a csapat dalszövegére. A közönség is egyetértett a sztárral, és kifütyülték a párost, akik még arra sem kaptak így lehetőséget, hogy meghallgassák a többi mentor véleményét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek