Starity

Két új kislemezzel jelentkezik Molly Sandén

2012. július 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május végén jelent meg Molly legújabb nagylemeze, erről jelent meg egyszerre kettő kislemez.

hirdetés
Két új kislemezzel jelentkezik Molly Sandén

A 20 éves svéd énekesnő, Molly Sandén a megszokottól eltérően egyszerre két kislemezzel örvendezteti meg rajongóit egyszerre. Második nagylemeze május 23-án jelent meg Unchained címmel, s az első kislemezes dal, az A Little Forgivenesess hatalmas siker lett, amelyet Christopher Nissen dán énekessel énekelt fel.

Molly az albumon leginkább szakításáról énekel, az Unchained című dalt maga írta, és Aleena Gibson illetve Anton Hård af Segerstad segédkezett benne.

A Mirage dalszövege pedig Peter Ries, Niklas Petterson, Lutz Weidensdörfer, és Jessy Philipp keze munkáját dicséri. Az egész album erős, így valószínűleg a következő kislemezeket illetően sem tud majd Molly és csapata mellényúlni a dalválasztásnál.

A klipekkel kapcsolatban még nincs információ hogy melyiket, vagy esetleg mindkettőt megfilmesítik-e, az viszont biztos, hogy mindkét dal remel helyezésekkel szerepel az iTunes-listákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek