Starity

VV Olivér rádiósnak áll

2012. július 12. 12:12   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki gondolta volna, hogy Olivér rádiós műsorvezető lesz? Sokan még most sem hiszik el, pedig nem áll messze a vévés sztártól ez a munka sem.

hirdetés
VV Olivér rádiósnak áll

Olivért alig két éve a villában ismerhettük meg, láthattuk mélypontjait és csúcspontjait is, de gondoltuk volna valaha, hogy rádiós lesz?

A celebet jövő hét kedden hallhatjuk először a Rise FM csatornán, ősztől pedig ő fogja kelteni a hallgatókat, s mindent megtesz annak érdekében, hogy jól kezdjük reggelünket.

Már tavaly ősszel megkerestek a Rise FM-től, hogy nagyon tetszik nekik a stílusom, úgyhogy kezdeni kellene vele valamit. Ebből annyi lett, hogy jövő kedden debütálok rádiós műsorvezetőként, egyelőre egy buliajánlóban, igazi, vagány Oli-stílusban, plusz a Balaton Soundról is én tudósítok, én csinálom a külföldi interjúkat”– árulta el Oli a Blikknek.

Szep­tembertől már reggel hattól fogok „pusztítani". A korán keléstől nem félek, mert a horgászás miatt megszoktam, hogy hajnalban kezdem a napot.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek