Starity

Eldobható telefonon szervezte a válást Katie Holmes

2012. július 12. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Holmes teljes titokban szervezte meg válását, mielőtt ugyanis beadta volna a keresetet egy barátjától kapott telefonon tartotta a kapcsolatot családjával és ügyvédeivel.

hirdetés
Eldobható telefonon szervezte a válást Katie Holmes

Mint ismeretes Katie Holmes úgy adta be a válókeresetet, hogy Tom Cruise nem is tudott róla. Hétfőn ki is mondták a válást, ráadásul közös lányuk, Suri felügyeleti jogát is a színésznő kapta meg.

Mivel Katie titokban akarta szervezni a válást, egyik barátjától kapott egy eldobható telefont, amellyel családjával és ügyvédeivel is tarthatta a kapcsolatot. A sztár ráadásul három különböző ügyvédi irodát is megbízott a válás és a felügyeleti jog megszerzésének ügyében.

Az eldobható telefonra azért volt szükség, mert a színésznőt a férje emberei megfigyelték, így a saját telefonján nem beszélhetett, mert akkor kitudódott volna a terve.

Suri egyébként normális iskolába járhat és a szcientológiai gyűléseken sem kell megjelennie. Tomnak pedig fizetnie kell a gyermektartást, valamint a válás miatt le kellett mondania néhány ingatlanról és ingóságról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek