Starity

Ashley Tisdale csatlakozott a Puma jótékonysági kampányához

2012. július 12. 21:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő egy nagyon nemes ügy érdekében harcol a Pumával karöltve, ugyanis kampányukban szeretnék támogatni a mellrák ellen harcoló nőket.

hirdetés
Ashley Tisdale csatlakozott a Puma jótékonysági kampányához

A Disney egykori csillaga egy igen nemes cél érdekében csatlakozott a Puma Project Pink nevű akciójához: szeretnék felhívni a figyelmet a mellrákra, valamint a kampányból befolyt összeg 100%-át a betegségben szenvedők segítésére szánják.

„Izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok a Pumával a Project Pinken ebben a szezonban. A mellrák ügye elég közel áll a szívemhez és szerintem a program üzenete érdekes lehet a fiatal nők számára. – nyilatkozta a JustJarednek.

Ashley szívesen csatlakozott az akcióhoz, aminek egyébként a nemzetközileg is használt mellrák-ellenes harcot jelképező pink szalag a jelképe Puma stílusban.

„A nagymamám miatt én is viselem a rózsaszín szalagot, mert nemrég ő is a mellrákkal küzdött. Örülök, ha valakit ösztönözni tudok a szűrővizsgálatra, mivel még mindig nagyon sok nő fél ettől. – fejtette ki bővebben a kapmánybéli részvételének okát.

A Puma egyébként az egyre népesebb Twitter-felhasználósereget látva a közösségi portált sem hagyta ki a kampányból, hiszen minden egyes ember után, aki beleírja a #projectpink kifejezést a bejegyzésébe, a Puma egy dollárt kap.

Tehát Ashley teljes erőbedobással jótékonykodik, reméljük sok pénz gyűlik össze a rászorulók részére az akcióból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek