Starity

Bonnie végül a sötét oldalra áll?

2012. július 13. 14:02   |   Szerző: littlevamp103

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW sorozata ősszel tér vissza, azonban újabb és újabb hírek szivárognak ki a negyedik évadról, illetve a szereplők jövőjéről. Ezúttal Kat Graham beszélt az általa megformált Bonnie sorsáról.

hirdetés
Bonnie végül a sötét oldalra áll?

A Vámpírnaplók Bonnie Bennettjét alakító Kat Graham az Against The Wall nevezetű turnéja keretein belül interjút adott a Cw44 című műsornak, ahol többek között azt is elárulta nekünk mi lehet Bonnie jövője a negyedik évadban.

„Julie Plec, a főnökünk, tudatosan úgy alakította ki Bonnie karakterét, hogy Ő legyen a hős, aki több alkalommal is áldozatokat hoz és megmenti a várost a barátaival együtt. Azonban már több alkalommal is kihasználták a kedvességét. Úgy gondolom szándékosan alakította így. Sok lehetőség van még Bonnie számára, és az sincs kizárva, hogy hátat fordítson mind a barátainak, mind az eddigi önmagának. Szerintem ez egy logikus döntés lenne azok után, hogy ennyi baj érte már.”

Nos, nem nehéz elképzelnünk, hogy Mystic Falls boszorkánynak elege lett és meg fog változni, de erre sajnos még várnunk kell az október tizenegyedikei premierig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek