Starity

Újra vagdossa magát Miley Cyrus?

2012. július 14. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon úgy tűnik, hogy a színész-énekesnő sorozatosan kárt tesz magában, ugyanis a nemrég készült képeken újabb vágásnyomok fedezhetők fel a karján.

hirdetés
Újra vagdossa magát Miley Cyrus?

Úgy tűnik, Miley Cyrusnak mindig sikerül valamivel a címlapokra kerülnie, nemrég például furcsa, politikai üzenettel bíró tetkóját elemezgette a sajtó, azonban a róla készült képeken nem csak az volt az egyetlen érdekes dolog.

Június elején már szó esett arról, hogy a lány folyamatosan kárt tesz magában, akkor is képek és még egy szakértő is tanúskodott az esetről, ami a tetkós képeket nézve úgy látszik, megismétlődött.

A korábbi esettel ellentétben itt már több „vonal” is látható Miley bal csuklóján, új tetkója alatt, ami nagy valószínűséggel tényleg szándékos vágásokra utal.

A DailyMail ugyan érdeklődött Miley-nál az esetről, de választ még nem kaptak, addig pedig maradnak a találgatások, hogy a sztár vajon újra pengéhez nyúlt, vagy csak véletlen karcolásokat szerzett valahol. Annyi azonban biztos, hogy a rajongók már régóta aggódnak kedvencükért, hiszen tudják, hogy mennyire stresszes most az élete karrierje és nemrég történt eljegyzése miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek