Starity

Meghalt Sylvester Stallone fia

2012. július 14. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holtan találták lakásában Sylvester Stallone 36 éves fiát, Sage-et. A férfi valószínűsíthetően gyógyszer túladagolás áldozata lett, de a nyomozás jelenleg is folyik.

hirdetés
Meghalt Sylvester Stallone fia

Pénteken holtan találták Sage Stallonét, Sylvester Stallone színész 36 éves fiát hollywoodi lakásában. A rendőrség nem talált gyilkosságra vagy egyéb bűncselekményre utaló jeleket, de jelenleg is folyik még a nyomozás. A halál oka valószínűleg gyógyszer túladagolás.

A férfi ügyvédje, George Braunstein különösnek találja a halálesetet. „Jókedvű volt, és mindenféle projekten dolgozott. Házasodni készült. Le vagyok sújtva” - nyilatkozta az ügyvéd.

Sage édesanyját azonnal értesítették a hírről, Sylvester Stallone pedig tegnap a Comic-Conon promotálta a Feláldozhatók második részét.

Az akcióhős legidősebb fia 1990-ben debütált a filmvásznon a Rocky V-ben és a Daylight – Alagút a halálba című filmben is látható volt apja oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek