Starity

Forr a levegő VV Vera és Jerzy közt

2012. július 14. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 4. szériában szereplő Jerzynek megtetszett a Való Világ 5 Verája, akivel szegeden kapták lencsevégre. Jerzy nem is tagadja, hogy bejön neki az érzékeny lelkű Vera.

hirdetés
Forr a levegő VV Vera és Jerzy közt

Lehet valami VV Vera és VV Jerzy közt? A valóságshow-szereplőket nemrég Szeged egyik bevásárlóközpontjában látták enyelegni. A Blikk olvasó-riportere, Tamara, aki képeket is készített a celebekről, mesélt arról, hogy Jerzy és Vera láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában és sokat nevettek.

Az újság meg is kereste a VV szépfiúját, aki zavarba jött és bevallotta, hogy tényleg tetszik neki a nemrég szőkévé vált Vera.

„Verával egy rendezvényen jártunk a szegedi Árkád Plázson, ahol két koncert között elvonultunk kicsit beszélgetni. Vera jópofa lány, akinek még humora is van”nyilatkozta Jerzy.

„Feltűnt, hogy Jerzy rám mozdult. Kedves, helyes srác, nagyon jól éreztem magam vele, és azt is el kell ismernem, jólesett, hogy udvarolt. Egyelőre azonban képtelen vagyok nyitni bárki felé is, mert épp most ért véget egy kapcsolatom, amin még nem tettem túl magam – vallotta be Vera. – Ez azonban nem jelenti azt, hogy újabb baráti találkozásról, ismerkedésről nem lehet szó.”


Fotó: Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek