Starity

Sok sikert, Charlie: jön a 4. évad!

2012. július 17. 12:12   |   Szerző: lilla1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 12-én a Disney-csatorna bejelentette, hogy berendelték a népszerű sorozat, a Sok sikert, Charlie negyedik évadát.

hirdetés
Sok sikert, Charlie: jön a 4. évad!

Épp, hogy befejezték a híres Disney-sorozat, a Sok sikert, Charlie 3. évadának forgatását, már be is jelentették, hogy lesz 4. évad. A legutóbbi szezonban nagy változás történet, hiszen megszületett Duncanék ötödik gyereke, Toby. Ezek után nem volt kérdéses a folytatás, mivel nem érhetett volna itt véget a sorozat.

„Happy End lesz a 3. évad vége. Jövőre találkozunk!” – írta Bridgit Mendler Twitter-oldalára, majd ezután ő is kitette a Disney bejegyzését, amiben megerősítették a következő szezont.

A bejegyzés szerint a forgatások jövőre kezdődnek, ami nem meglepő, mert május elején kezdték csak el vetíteni a 3. évadot az Egyesült Államokban és Bridgit is elfoglalt, mert nyáron fog megjelenni dala a Ready or Not, majd ezt követően szeptemberben bemutatkozó albuma a Hello My Name Is.

Magyarországon annak ellenére, hogy az első évad bemutatója az amerikai után két hónappal volt még 2010-ben, nagyon le van maradva a sorozat. Nyár végén fogják csak leadni a második évad végét, amit Amerikában már tavaly novemberben bemutattak, így még sokat kell várnunk a folytatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek