Starity

Sok sikert, Charlie: jön a 4. évad!

Kapcsolódó sztárok

Bridgit Mendler Bridgit Mendler 36

Színésznő, énekesnő

Jason Dolley Jason Dolley 317

Színész

Bradley Steven Perry Bradley Steven Perry 404

színész

Eric Allan Kramer Eric Allan Kramer 1651

színész

Leigh-Allyn Baker Leigh-Allyn Baker 982

színésznő

Mia Talerico Mia Talerico 281

Színésznő

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. július 17. 12:12   |   Szerző: lilla1

Július 12-én a Disney-csatorna bejelentette, hogy berendelték a népszerű sorozat, a Sok sikert, Charlie negyedik évadát.

Sok sikert, Charlie: jön a 4. évad!

Épp, hogy befejezték a híres Disney-sorozat, a Sok sikert, Charlie 3. évadának forgatását, már be is jelentették, hogy lesz 4. évad. A legutóbbi szezonban nagy változás történet, hiszen megszületett Duncanék ötödik gyereke, Toby. Ezek után nem volt kérdéses a folytatás, mivel nem érhetett volna itt véget a sorozat.

„Happy End lesz a 3. évad vége. Jövőre találkozunk!” – írta Bridgit Mendler Twitter-oldalára, majd ezután ő is kitette a Disney bejegyzését, amiben megerősítették a következő szezont.

hirdetés

A bejegyzés szerint a forgatások jövőre kezdődnek, ami nem meglepő, mert május elején kezdték csak el vetíteni a 3. évadot az Egyesült Államokban és Bridgit is elfoglalt, mert nyáron fog megjelenni dala a Ready or Not, majd ezt követően szeptemberben bemutatkozó albuma a Hello My Name Is.

Magyarországon annak ellenére, hogy az első évad bemutatója az amerikai után két hónappal volt még 2010-ben, nagyon le van maradva a sorozat. Nyár végén fogják csak leadni a második évad végét, amit Amerikában már tavaly novemberben bemutattak, így még sokat kell várnunk a folytatásra.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek