Starity

Cher Lloyd aranyhalat kapott egy rajongótól

2012. július 16. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnőt egy amerikai rajongója ajándékozta meg a hallal, autogramosztás közben.

hirdetés
Cher Lloyd aranyhalat kapott egy rajongótól

Cher Lloyd karrierje magasan ível felfelé az X Factor óta. Nem csak hazájában, Angliában sikerült befutnia, hanem már az Egyesült Államokban is elismerik tehetségét és rengeteg rajongója akad a tengerentúlon is. Legutóbbi USA-beli látogatása során az egyikük furcsa ajándékkal lepte meg, amit maga az énekesnő sem értett.

„Éppen autogramokat osztogattam, amikor feljöttek hozzám és láttam, hogy az egyikük rejteget valamit a háta mögött. Aztán lerakta az asztalra és akkor láttam, hogy egy aranyhal volt egy zacskóban. Nem mondtak semmit, csak elsétáltak és otthagytak az aranyhallal.” – mesélte Cher a The Sunnak.

A 18 éves sztár nagyon sajnálta, hogy nem vihette haza a kisállatot, de így is gondoskodott megfelelő helyről a hal számára: „Nagyon rosszul éreztem magam, mert nem hozhattam haza magammal, de odaadtam egy ismerősömnek, akinek van egy tava.”

Cher egyre növekvő hírnevét amerikában pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy legutóbbi dala, a Want U Back jelenleg a hatodik helyen szerepel az iTunes listáján és várhatóan az America’s Got Talentben is fel fog lépni.

„Annyira izgatott vagyok ettől az egésztől. Sok amerikai rádióállomáson voltam az elmúlt időben és fantasztikus volt kijutni és látni Amerikát. De még mindig rengeteg kemény munka vár ránk.” – lelkendezett Miss Lloyd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek