Starity

Tini vagyok, hogyan sminkeljek?

2012. július 16. 21:09   |   Szerző: trendmagazin.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg fiatal lány küzd azzal a problémával, hogy már igazán nem találja a helyét a kislányok világában, de még bizonytalanul mozog a nagylányokéban is. Ilyenkor fejünkben a fő kérdések általában a sminkeléssel kapcsolatosak.

hirdetés
Tini vagyok, hogyan sminkeljek?
Fotó: Summer 2012 - Blue Marine

A 15 éves Petra is éppen ezért fordult a Trendmagazinhoz, hogy az igazi nővé válás küszöbén segítséget nyújtsanak számára. A magazin sminkmestere, Mártai Marianna ellátta hasznos tanácsokkal, a teljes átalakulást pedig egy igen részletes cikkben összegezték.

A sminkelést step by step formában bemutató írás nagyon sok problémás kérdésre választ ad, legyen szó a bőr megfelelő védelméről, a pattanások helyes eltüntetéséről, vagy éppen a sminkünk és az egyéniségünk helyes összehangolásáról.


Így érkezett Petra a sminkstúdióba


Kezdetét vette a sminkelés

A Trendmagazin szerkesztői a gyakorlati tanácsok mellett egy 2012-es nyári sminktrendeket bemutató anyagot is elkészítettek, ahol három teljesen különálló variációt mutattak be modelleiken. Idén a tavaszi pasztelles, halvány árnyalatokat nyárra felváltják az élénkebb tónusok, melyeket a lap szerkesztői három kategóriára bontottak: Rose Mist – a romantikus porcelánbaba, Raspberry – a nyár édes íze, Blue Marine – a vidám hajóskapitány.

Az aktuális sminktrendeket ide kattintva érheted el, ha pedig a gyakorlati tippek érdekelnek, akkor nézd meg Petra nagy átalakulását!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek