Starity

Justin Biebert már 25 millióan követik

2012. július 17. 09:09   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Boyfriend énekesének már eddig is sok rajongója volt, de a mikroblogon a Belieberek száma egyre csak gyarapodik, már átlépte a 25 milliót.

hirdetés
Justin Biebert már 25 millióan követik

Justin a múlt héten elérte a várva várt célt, hiszen több mint 25 millióan követik az egyik legnagyobb közösségi oldalon, a Twitteren. Természetesen Justin rögtön megköszönte a rajongóinak, hogy ilyen lelkesen követik és támogatják. A köszönet egy Drake dalszöveg volt, méghozzá a „25 sittin on 25 mill”.

Ezek szerint Justin még mindig nagyon népszerű, annak ellenére, hogy a közelmúltban volt néhány botránya, hiszen 9 millió dollárra akarják perelni, a paparazzókkal is meggyűlt a baja, és Selenával való kapcsolatáról sem hallottunk mostanában semmi jót.

És mi a következő mérföldkő? Természetesen a 30 millió, és könnyen lehet, hogy még év vége előtt sikerül ezt a számot elérnie. Biebernél egyébként csak Lady Gagát követik többen, őt 27 millióan figyelik a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek