Starity

Gyarapodik a Lohan család

2012. július 17. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem fogadta jól Lindsay Lohan a hírt, miszerint negyedszerre lesz kistestvére. Édesapja, Michael Lohan tőle eltiltott barátnőjével, Kate Majorral lesznek szülők.

hirdetés
Gyarapodik a Lohan család

Újabb taggal bővül a Lohan család, Lindsay Lohan pedig nem örül ennek. Édesapja, Michael Lohan és annak volt élettársa, Kate Major ugyanis szülők lesznek, tudta meg a TMZ hírportál.

A zűrös életű sztár állítólag teljesen összezavarodott a hír hallatán, és elkeseredett amiatt, hogy mindezt az interneten keresztül kell megtudnia, édesapja ugyanis nem hívta fel, hogy bejelentse neki a hírt.

A színész-énekesnő azért is kifejezte aggodalmát, hogy vajon édesanyja, Dina hogy fog reagálni az új gyerekre, hiszen az asszony már számtalanszor beperelte volt férjét az elmaradt gyerektartásért, most pedig itt egy újabb gyerkőc, akit elvileg a léha apukának kellene eltartania.

Michael Lohan ellen egyébként távoltartási végzést kért a kismama, Kate, amelyet néhány hete bocsátottak ki részére, úgyhogy jogi tekintetben az új Lohan csemete valószínűleg illegálisan fogant, hiszen a férfi nem is mehetett volna a nő közelébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek