Starity

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger a szakítás szélén

2012. július 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Külföldi sajtóhírek szerint Nicole Scherzinger belefáradt abba, hogy harcoljon szerelméért, és a szakításon gondolkozik.

hirdetés
Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger a szakítás szélén

A nemzetközi sajtó attól hangos, hogy a Pussycat Dolls frontasszonya, Nicole Scherzinger el akarja hagyni párját, a Forma–1-es pilóta Lewis Hamiltont, mert belefáradt abba, hogy harcoljon szerelméért. Mindez onnan indult ki, hogy a napokban a brit autóversenyző a Funky Buddha nevű nightclubban bulizott egy rapper barátjával, tíz másik partygirl társaságában. A buli állítólag hajnali 3-ig tartott, majd Lewis meginvitálta a társaságot a hotelszobájába.

Egy közeli forrás szerint az énekesnő úgy érzi, itt az ideje, hogy véget vessen 2007 óta tartó problémákkal teli kapcsolatuknak. A pár már kétszer szakított elfoglaltságukra, valamint a távkapcsolat nehézségeire hivatkozva.

Egy közeli forrás szerint Nicole nem haragszik Lewisra, de úgy érzi, a pilóta még nem áll készen a házasságra. Ráadásul távkapcsolatban élnek, hiszen a popsztár Los Angelesben, a McLaren Mercedes versenyzője pedig Londonban lakik. Ms. Scherzinger mostanában nagyon elfoglalt, mivel ő a brit X Factor egyik mentora, így igen keveset lehet együtt szerelmével. Barátai szerint Nicole nagyon szereti Lewist, éppen ezért győzködi magát arról, hogy van más megoldás, habár legbelül tudja, hogy egyszer döntenie kell kettejük sorsáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek