Starity

A One Direction is fellép az Olimpia záróünnepségén

2012. július 17. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb fellépőkkel bővült a 2012-es Londoni Olimpia záróünnepségének névsora, állítólag a One Direction is bekerült a műsorba.

hirdetés
A One Direction is fellép az Olimpia záróünnepségén

Hivatalos forrás még nem erősítette meg, de több jel is arra mutat, hogy a népszerű One Direction is csatlakozik a fellépőkhöz az idei Olimpia záró ceremóniáján. Az ünnepség vasárnap, augusztus 12-én este lesz az Olympic Stadiumban. Eddig a Queen, a Take That, Jessie J és a The Who fellépését jelentették be hivatalosan, ez a műsor bővülhet most a fiúkkal.

Tekintettel arra, hogy az Olimpia a világ egyik legnézettebb műsora, nem kis megtiszteltetés fellépni a világszerte sugárzott nyitó- és záró ünnepségen, ez tehát újabb lehetősg a csapat előtt, hogy az egész világnak megmutassák magukat.

A záró ceremónia fellépési sorrendjét egyébként hét lakat alatt tartják a szervezők, ugyanis meglepetésnek szánják, éppen ezért a fiúk lehetséges szereplését sem kívánták kommentálni. Annyit lehet tudni, hogy a show címe Symphony of British Music, és 4100 közreműködő lesz majd látható a tévéképernyőkön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek