Starity

Bebörtönözhetik az egyik Justin Biebert üldöző lesifotóst

2012. július 18. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hetekkel ezelőtti autós üldözésből Justin Bieber került ki győztesen, az őt üldöző fotóst ugyanis az anti-paparazzi törvény miatt akár egy évre is rács mögé küldhetik.

hirdetés
Bebörtönözhetik az egyik Justin Biebert üldöző lesifotóst

Már hírt adtunk arról, hogy néhány héttel ezelőtt Justin Bieber akciófilmbe illő jelenettel próbált meg megszabadulni az őt üldöző fotósoktól, ami miatt többen rendőrt hívtak az énekesre.

A kanadai sztár most fellélegezhet, hiszen vádemelési javaslattal zárult a California Highway Patrol nyomozása, a hatóság az egyik fotóst találta felelősségre vonhatónak, mindjárt két vádpontban is – írja a TMZ.

A nemrég elfogadott anti-paparazzi törvény megtiltja a fotósoknak, hogy munkájuk közben veszélybe sodorják az embereket. Az, hogy az énekesnek padlógázzal kellett menekülnie előlük, kimeríti a tényállást. Ez a törvény egyébként annyira új, hogy még senki ellen nem indult eljárás ennek megszegéséért, Justin ügye az első a hatálybalépés óta.

Ezenfelül a CHP felelőtlen vezetés vádjában is szeretné felelősségre vonni a fotóst. A nyomozati anyag már a Los Angeles-i ügyésznél van, aki a dokumentumok megvizsgálása után dönt majd a vádemelésről.

Amennyiben az ügyben eljárás indul, és a fotóst bűnösnak találják, akár egy év börtönbüntetést is kaphat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek