Starity

Megszületett a japán énekesnő első gyermeke

2012. július 18. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Koda Kumi és férje, Kenji a Back On gitárosa egy új élettel lettek megajándékozva, kisfiúk született.

hirdetés
Megszületett a japán énekesnő első gyermeke

Koda Kumi és Kenji, a Back On gitárosa tavaly december 29-én fogadtak örök hűséget egymásnak, miután a 29 éves énekesnő bejelentette, hogy első gyermekét hodja a szíve alatt. Tegnap kiírta hivatalos Facebook-oldalára, hogy egy egészséges kisfiúnak adott életet, de a csöppség nevét nem árulta el.

„A kedves férjemnek és nekem egy egészséges kisfiúk született a minap. Nagyon apró még, de már most a világon jelenti nekünk. Megint találtam egy személyt az életemben, akit teljes szívből szerethetek. Amikor ránézek olyan érzések törnek rám, mint az előtt soha, egyszerűen nem tudom szavakba önteni a szeretetemet” - foglalt mondatokba az örömhírt rajongóinak az aranytorkú énekesnő, aki úgy gondolja, ezek után még több szeretet tud majd átadni a zenéjével.

„Most, úgy gondolom, hogy még több szeretettel tudok Nektek énekelni majd novemberben. Már várom, hogy lássalak Titeket!” – tette még hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek