Starity

VV Veronikát fiúként nevelték

2012. július 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Veronika családi drámájáról beszélt, úgy tartja, hogy egyetlen ballépése az, hogy lánynak született. Most minden vágya, hogy rég nem látott édesapjával tisztázza ezt a helyeztet.

hirdetés
VV Veronikát fiúként nevelték
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Veronikát még a műtőben hagyta ott édesapja, miután kiderült, hogy kislánya lett, ő ugyanis végig fiút szerett volna. Később az apa visszatért a családhoz és látogatta a lányát, de haját fiúsan rövdre kellett vágatnia, és kisfiúként kellett viselkednie. Veronikát nem hagyják nyugodni ezek a dolgok, ezért minden erejével keresi az édesapját.

„Miért nem tart rám igényt? Ez nekem nagyon-nagyon rosszul esik. Tízen éve nem láttam, nem biztos, hogy megismernén. Azt tudom, hogy fizikus, de azt nem tudom, hol és kivel él" – nyilatkozta a Fókusz kameráinak a lány, akinek rengeteg kérdése lenne az apjához.

Veronika a gyerekkori lelki traumák miatt fordult a plasztikai műtétekhez. Miután édesapja végleg elhagyta a családot, nőiesedni akart, hogy bebizonyítsa, ő nem fiúnak született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek