Starity

John Cena és felesége elásták a csatabárdot

2012. július 18. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

John Cena májusban adta be a válókeresetet, feleségével, Elizabeth Huberdeau-val pedig eléggé elmérgesedett a viszonya az elmúlt hónapokban. Úgy tűnik, a pár végre megegyezésre jutott, és sikerült baráti viszonyban rendezni a válást.

hirdetés
John Cena és felesége elásták a csatabárdot

A WWE szupersztárja, John Cena mindenkit meglepett, beleértve saját feleségét, Elizabeth Huberdeau-t is, amikor idén májusban házasságának felbontását kérte a bíróságon. A csalódott asszony minden eszközt bevetett annak érdekében, hogy a válás ne legyen egyszerű menet, hűtlenséggel vádolta Cenát, és megtámadta a pár által aláírt házasság előtti szerződést is.

Szerencsére úgy tűnik, sikerült elásniuk a csatabárdot, és békésen rendezni a dolgokat, hiszen Liz ügyvédje, Raymond Rafool a TMZ-nek elmondta, a pár végül magánúton, peren kívül megegyezett. „Minden ügyet elrendeztek és békés úton megoldottak” - mondta az ügyvéd.

Most, hogy a drámának vége, a pankrátor végre nyugodtan készülhet a Raw 1000. epizódjára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek