Starity

Justin Bieber Twitterén reklámozza új felfedezettjét

2012. július 19. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Biebert lehet szeretni vagy nem szeretni, de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy jó érzéke van az új tehetségek felfedezéséhez. Miután Twitterén a 13 éves Madison Beert méltatta, a lány percek alatt 30 ezer követővel gazdagodott.

hirdetés
Justin Bieber Twitterén reklámozza új felfedezettjét

Ha valaki befutott énekes akar lenni, annak újabban egyetlen ember figyelmét kell felkeltenie: Justin Bieberét. Carly Rae Jepsen erről többet tud mesélni, hiszen mióta a kanadai szupersztár támogatását élvezi, zenei karrierje üstökösként emelkedik, Call Me Maybe című számát pedig lerobbantani sem lehet a slágerlisták éléről.

Justin azonban nem ül a babérjain, ami a tehetségkutatást illeti. Kedden Twitter-profiljára írt ki egy üzenetet, amelyben a 13 éves, meglehetősen ismeretlen Madison Beer hangját méltatta, és a jövő sztárja hashtaggel látta el. Mellékelt egy videót is, amelyen a lány Etta James At Last című dalát adja elő. A hatás nem maradt el, az énekes rajongói megrohamozták az ifjú tehetség Twitterét, és gyakorlatilag percek alatt 30 ezer követője akadt az épp csak tinédzserkorú énekesnőnek. Egyes pletykák szerint akárcsak Carly Rae, ő is hamarosan Scooter Braunhoz szerződhet, hiszen állítólag máris folynak a tárgyalások.

Madison nem győzött hálálkodni a Twitteren Justinnak, aki nem kis lökést adott karrierjének azzal, hogy megosztotta immár 25 milliósa nőtt rajongótáborával a lány videóját. Úgy tűnik, lesz is miért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek