Starity

Ostoba lányokkal szexel Cristofel

2012. július 19. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyéjszakás kalandjairól mesetél a kubai macsó. Elárulta, olykor négyesben is csinálják, lényeg, hogy elég buták legyenek hozzá a lányok.

hirdetés
Ostoba lányokkal szexel Cristofel
Fotó: VV Leonidasz

Cristofel sosem a komoly párkapcsolatairól volt híres. Miután VV Veronikával való kapcsolata kudarcba fulladt, a kubai ismét magára öltötte a skalpvadász szerepet. Az Új Ásznak megdöbbentő őszinteséggel mestélt a csajozási szokásairól.

„Általában négyesben szoktam randizni. A haverommal kiszemelünk két szexi csajszit, beülünk egy étterembe, iszunk valamit, és ha elég ostoba mind a két lány, akkor lakásra megyünk. Előfordul, hogy négyesben nyomjuk a szexet. Elég sok egyéjszakás kalandom volt mostanában, egyik nőt sem keresem utána. Mindig abba a hibába esnek, hogy túl sokat kérdezősködnek, arra pedig nincs szükségem” – magyarázta Cristofel, aki eközben tiltott szerekkel próbálja felpumpálni az izmait.

„Most a legfontosabb számomra, hogy növesszem az izmaim, bár vannak mellékhatásai a szernek, mindenre képes vagyok a külsőmért. A legújabb videoklipem már kigyúrtan akarom forgatni” – magyarázta az újabban randiguruként is tevékenykedő celeb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek