Starity

Miley Cyrus új filmje mától a mozikban!

2012. július 19. 15:03   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon startol a hazai mozikban Miley Cyrus legújabb filmje, a LOL, amelyek a fiatalok problémáival foglalkozik.

hirdetés
Miley Cyrus új filmje mától a mozikban!

Igazi sztárkavalakáddal és nagyszerű zenékkel startol a mai nap folyamán a LOL című alkotás a hazai mozikban. A címszerepben a Hannah Montana egykori sztárja, Miley Cyrus látható, aki a filmben egy igazi mai tinit játszik, aki a Facebook és a Twitter korában ugyanazokkal a problémákkal küzd, mint az előző generáció fiataljai: épphogy elkezdődik az iskolaév, Lolát otthagyja barátja, Chad, közben pedig kiderül, hogy a nagyszerű zenész, Kyle gyengéd érzelmeket táplál iránta. A suli legjobb csaja, Ashley azonban szemet vet a fiúra, amely bizony nem könnyíti meg Lola helyzetetét, és több bonyodalmat is hoz a lány életébe.

A film, amely a felnőtté válás és a szülőkkel való kapcsolatok témaköréhez nyújt egyfajta kézikönyvet napjaink fiataljai számára, olyan színészeket vonultat fel Miley Cyrus mellett, mint például Demi Moore, Ashley Greene, Austin Nichols vagy éppen Nora Dunn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek