Starity

Bemutatkozik a felfedezésre váró jazz és soul énekes, Colette

2012. július 23. 22:10   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem lepődünk meg, ha senki nem tudja, ki az a Colette Falla, hiszen még a neve nem épült be a köztudatba. Most itt az idő, hogy megismerd az egyedi ízlésvilággal megáldott soul és jazz énekesnőt.

hirdetés
Bemutatkozik a felfedezésre váró jazz és soul énekes, Colette

Itt az ideje, hogy bemutassuk, hogy ki is az a Colette Falla, aki soul és jazz műfajban zenél, és olyanok inspirálják, mint Amy Winehouse és Etta James.

A 2012-ben debütált énekesnő nem akar egy tucatként berobanni a zeneiparba: jelenlegi dala, az Underwater is azt fejezi ki, hogy mennyire egyedi. A zenéjében keveri a 1940-es francia jazz, illetve Motown soul hangzást megfűszerezve poppal és elekronikus zenével. Első kislemeze, az Underwater, ahogy annak a videoklipje is 2012 április 11-én jelent meg.

Colly még nem olyan sikeres, amilyen szeretne lenni, de reméli, hogy hamarosan felfedezik, és aztán szerves része lesz a zeneiparnak – erre minden esélye megvan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek