Starity

Niall Horan klausztrofóbiás

2012. július 20. 01:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok őrült dologra képesek a One Direction rajongók, aminek hála az ír szépfiú klausztrofóbiával küzd.

hirdetés
Niall Horan klausztrofóbiás

Számtalan videó és cikk jelent már meg az interneten amiben az őrültebbnél őrültebb One Direction rajongók szerepeltek és őket elemezgették. Ezek nem csak a normális rajongóknál és a többi embernél verik ki a biztosítékot, hanem a hatalmas népszerűségnek örvendő brit fiúbanda tagjainál is. Louis Tomlinson egyszer már vette a bátorságot és egy interjú során mesélt elvetemült tinilányokról, most azonban másikuk családtagja panaszkodott.

Legutóbb Niall Horan édesapja árulta el, hogy bizony fiát is kikészítik az állandóan sikítozó lányok és egy kicsit nagyobb teret kellene hagyniuk az ír szépfiúnak. Valószínűleg sok tizenéves fiú álma, hogy egy csapat sikoltozó lány kövesse őket, lesse minden mozdulatukat és csüngjön minden szavukon, ám Niallt a rengeteg figyelem klausztrofóbiássá teszi.

„Fiatal lányok hordái veszik körül és ők nem hagynak neki túl sok teret lélegezni. Azt mondja, hogy ez nagyon ijesztő tud lenni. Repterekről kifelé menet, és az autójuk körül tolongva akarnak közelebb kerülni hozzájuk és ettől igazán klausztrofóbiás kezd lenni” – mondta az apa, Bobby a Sunday Mirrornak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek