Starity

Vámpírnaplók: Megvan April!

2012. július 19. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt hétvégén megtudtuk ki fogja alakítani Connort és most végre az Aprilt játszó színésznő személyéről is lehullott a lepel.

hirdetés
Vámpírnaplók: Megvan April!

Mint azt már mindenki tudja, pár héttel ezelőtt elkezdődött a Vámpírnaplók negyedik évadának forgatása Atlantában és már csak három hónap van vissza az amerikai premierig, így végre lehullott a lepel a Mystic Fallsba költöző két újoncot alakító színészek személyéről. Múlt szombaton tudtuk meg, hogy Todd Williams kapta meg a vámpírvadász, Connor szerepét és most végre April is elkelt.

Az Entertainment Weeklynek hála csütörtökön minden vámpír-rajongó számára köztudottá vált, hogy Grace Phipps fogja alakítani a 16 éves Aprilt, aki édesapja halála után költözik vissza a misztikus kisvárosba. Az eddig magániskolában tanult fiatal lány jóban van a Gilbert-testvérekkel, akik valószínűleg mélyen együtt fognak érezni rég nem látott ismerősükkel szerette elvesztése miatt. Elena minden erejével azon lesz, hogy megvédje Aprilt a város titkaitól, de lehet, hogy az rendelkezni fog valamilyen rejtett képességel és biztosan sokkal okosabb lesz, mint amilyennek első látásra tűnik majd.

A nézők először a negyedik szezon második részében fogják látni csakúgy, mint Connort és hozzá hasonlóan April is visszatérő szereplő lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek