Starity

The Vampire Diaries: Újabb szereplő a láthatáron

2012. július 21. 14:02   |   Szerző: Driii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a The Vampire Diaries csak október 11-én startol legújabb évadával, a rajongók már egy ideje folyamatosan jutnak hozzá az újabb és újabb információkhoz.

hirdetés
The Vampire Diaries: Újabb szereplő a láthatáron

Már tudhatjuk, hogy egy félelmetes vámpírvadász fogja felborzolni a kedélyeket, akit Todd Williams fog alakítani, valamint egy 16 éves lánnyal, Aprillel is megismerkedhetünk majd, akinek a szerepét Grace Phipps kapta meg. A SpoilerTV-nek köszönhetően most már egy Hayley nevű lányról is tudomást szereztünk.

A hölgyről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Tyler barátja és segített a fiúnak megtörni a Klaushoz való kötelékét. Egy ideig nem tudja, hogy Tyler életben van-e még, azonban Klaus egyik hibridje által megbizonyosodik róla, hogy a fiút még nem ölték meg, ugyanis ő azt mondja a lányak, hogy találkoznia kell valakivel, akit Tylernek hívnak. Hayley Lockwoodéknál fog először feltűnni az új szezon harmadik részében.

Azt még egyelőre nem tudjuk, ki fogja alakítani a szerepet, azonban egyre többször hallhatjuk azt, hogy Phoebe Tonkin, a H2O és a The Secret Circle sztárja is csatlakozni fog a sorozathoz. Ha ez valóban igaz, akkor elképzelhető, hogy Phoebe formálja majd meg Hayleyt, erről azonban egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek