Starity

Kiderült, ki lesz a Thor 2 főgonosza

2012. július 21. 16:04   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marvel Studio gondban van, ugyanis véletlenül kiszivárgott, hogy Thornak ki lesz az ellenfele.

hirdetés
Kiderült, ki lesz a Thor 2 főgonosza

Az I Review Too nevezetű oldal meginterjúvolta a Thor második részének egyik kaszkadőrét, James Grogant, aki beszédes hangulatban volt, így a beszélgetés során megtudhattuk, hogy gonosz elfekkel fognak küzdeni a film folytatásában Thor és szövetségesei.

Teljesen véletlenül, de most a tegnapi példa jut eszembe, amikor a Thor 2-n dolgoztam. Rengeteg kaszkadőrt kellett behívnunk, s a rendező, mikor megérkezett azt mondta, hogy ma elfeknek kell lennetek. Én meg csak néztem, hogy mi a fene az az elf? A rendező végül azt kérte, hogy kószáljunk összevissza, mint ezek a természetfeletti lények. A legröhejesebb dolog volt, amit valaha csináltam, de az ember ilyenkor nem ezen gondolkodik, hanem magára húzza a szerepét” - fecsegte el a kaszkadőr.

Tehát a főgonoszak a sötét elfek lesznek, és a vezetőjük Malekith, az elátkozott aki szintén sötét elf, csak sokkal erősebb. Emberfeletti erővel rendelkezik, hihetetlenül gyors, akárcsak a reflexei és a mozgékonysága. Intelligenciája pedig hatalmas. Ami még félelmetesebbé teheti az az, hogy hatalmas varázsereje van. Manipulálni tudja a környezetét, felveheti bárki és bármi alakját, illetve teleportálni is képes. Eme szupererős elf egyetlen hibával küzd: a vas megzavarja, legyengiti, vagy eltünteti az erejét. Ráadásul nagyon valószinű, hogy Loki is Malekith szövetségese lesz.

Egyébként a filmnek már megtudhattuk a címét is, ugyanis a Comic Conon erről is lerántották a leplet a készitők. A második rész a Thor: The Dark World nevet fogja viselni, premierje pedig 2013. november 8-ra várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek